Un bărbat din Truşeni fura bunuri de preţ din grădiniţe. Prejudiciul este de aproximativ 70 000 lei
Sursa foto:Poliţia Capitalei Vizualizari:

Un bărbat din Truşeni fura bunuri de preţ din grădiniţe. Prejudiciul este de aproximativ 70 000 lei

Un bărbat de 25 de ani, locuitor al comunei Truşeni, ce se afla în căutare pentru comiterea mai multor furturi din grădiniţe pe teritoriul Chişinăului şi în alte localităţi din ţară, a fost reţinut. Acesta s-a dovedit a fi anterior judecat pentru infracţiuni similare.

Bănuitul a pătruns în cel puţin patru grădiniţe din sectorul Râşcani al capitalei şi trei grădiniţe din r-nul Ialoveni. În cadrul audierilor suspectul şi-a recunoscut vinovăţia. Acesta pătrundea în grădiniţe prin forţarea geamurilor din termopan, de unde a sustras mai multe bunuri de preţ, televizoare şi notebookuri, boxe, pe care ulterior le vindea în pieţile din capitală. Astfel, prin acţiunile sale a cauzat un prejudiciu estimat la 70 000 lei.

Bărbatul a fost reţinut pentru un termen de 30 de zile şi este cercetat penal pentru furt care conform legislaţiei penale în vigoare se pedepseşte cu amendă în mărime de la 32 500 lei la 67 500 lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 4 ani.

Similare
RECOMANDĂRI