Un bărbat din raionul Ialoveni va sta 13 ani la închisoare pentru două crime comise, printre care şi un omor
Sursa foto:digi24.ro Vizualizari:

Un bărbat din raionul Ialoveni va sta 13 ani la închisoare pentru două crime comise, printre care şi un omor

Un bărbat dintr-un sat din raionul Ialoveni va sta 13 ani la închisoare pentru că a omorât un consătean cu care consumase alcool, iar unui oaspete care adormise la el în casă îi furase banii din buzunar şi telefonul.

În timp ce consumau băuturi alcoolice la făptaş acasă, între acesta şi oaspete s-a iscat un conflict. Ca urmare, gazda l-a agresat în casă cu pumnii şi picioarele. Deşi oaspetele ulterior a părăsit casa, gazda l-a ajuns în stradă şi a continuat să-l agreseze, după care i-a aplicat două lovituri în regiunea capului cu o piatră. În rezultat, victima a decedat.

Într-un alt caz, bărbatul a primit în vizită un oaspete, iar în timp ce acesta adormise, i-a sustras din buzunar un telefon în valoare de 3000 lei şi circa 1500 lei în numerar.

La insistenţa procurorilor, chiar dacă şi-a recunoscut vina, făptaşul – vinovat de omor cu deosebită cruzime şi furt – a fost condamnat de către instanţa de judecată la un termen de 13 ani de ispăşire a pedepsei cu închisoarea, în penitenciar de tip închis. De asemenea, acesta a fost obligat să plătească peste 15000 lei pentru cheltuielile de judecată.

Decizia integrală a Curţii de Apel Chişinău, va fi pronunţată la 10 octombrie curent. Aceasta este definitivă şi executorie, însă poate fi atacată cu recurs la Curtea Supremă de Justiţie. 
Similare
RECOMANDĂRI