Un bărbat din oraşul Lipcani este cercetat pentru cultivarea canabisului
Sursa foto:http://border.gov.md Vizualizari:

Un bărbat din oraşul Lipcani este cercetat pentru cultivarea canabisului

Poliţiştii de frontieră din Direcţia regională Nord împreună cu câinele de serviciu Monti au depistat o porţiune de teren îngrijită pe care creşteau plante asemănătoare canabisului şi o cantitate de masa vegetală uscată ascunsă într-o debara. Documentat este un locuitor al oraşului Lipcani, care anterior a mai fost cercetat pentru alte infracţiuni.

Incidentul a fost înregistrat în urma valorificării unei informaţii operative parvenite în adresa direcţiei. Angajaţii SPF Lipcani şi Criva au întreprins acţiuni de verificare în mai multe locaţii, iar în apropierea unui bloc locativ din oraşul Lipcani a fost depistate şi ridicate peste 300 fire de plante asemănătoare cu canabisul.

De asemenea, în construcţia auxiliară din nemijlocita apropiere, cu ajutorul patrupedului Monti a fost depistată o cantitate de vegetatţie uscata, de culoare verde închis cu un miros specific canabisului. Identificat, bărbatul în vârstă de 38 de ani a evitat să ofere detalii.

Plantele au fost smulse şi preluate probe pentru efectuarea expertizei. Cercetările sunt în derulare pentru stabilirea tuturor circumstanţelor şi a persoanelor implicate.

Similare
RECOMANDĂRI