Un bărbat din Hînceşti, trimis pe banca acuzaţilor, după ce şi-a împuşcat mortal fiul vitreg în vârstă de 18 ani
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Un bărbat din Hînceşti, trimis pe banca acuzaţilor, după ce şi-a împuşcat mortal fiul vitreg în vârstă de 18 ani

Un bărbat din Cărpineni, Hînceşti, a fost trimis pe banca acuzaţilor, după ce şi-a omorât feciorul vitreg de 18 ani, cu o armă de vânătoare cu alice.

Pentru fapta comisă, procurorii au cerut aplicarea unei pedepse, conform legii, de 15 la 20 ani închisoare sau detenţie pe viaţă. De asemenea, la solicitarea procurorilor, acesta a fost plasat în arest preventiv, imediat după comiterea crimei.

Crima a avut loc în Cărpineni, Hînceşti, într-o seară de luni, în data de 23 septembrie curent. Tatăl, care are vârsta de 45 de ani, a consumat băuturi alcoolice, după care a iniţiat spontan un conflict cu feciorul său, fără vreun motiv întemeiat. Situaţia a escaladat, iar tatăl a luat arma de vânătoare cu alice, pe care o deţinea ilegal şi a tras un foc de armă, în piept. În rezultat, feciorul a decedat în aproximativ jumătate de oră, iar medicii nu au putut să-i salveze viaţa.

Potrivit informaţiilor oferite de Procuratură, inculpatul nu a mai avut conflicte cu legea, însă obişnuia să consume alcool. Acesta nu muncea oficial şi îngrijea de cei trei copii – victima şi două fete mai mici. Soţia acestuia se afla peste hotarele ţării, la muncă, iar copilul-victimă era din căsătoria ei precedentă.

Procuratura va reveni cu noutăţi privind rezultatul examinării de către Judecătoria Hânceşti a acestei cauze penale.
Similare
RECOMANDĂRI