Un bărbat din Chişinău a fost reţinut pentru furt. Ar fi sustras instrumente electrice în sumă de peste 4000 de lei
Sursa foto:politiacapitalei.md Vizualizari:

Un bărbat din Chişinău a fost reţinut pentru furt. Ar fi sustras instrumente electrice în sumă de peste 4000 de lei

Recent, un bărbat în vârstă de 35 ani, domiciliat în Chişinău, anterior judecat pentru infracţiuni patrimoniale, a fost reţinuţ şi documentat de oamenii legii pentru că ar fi pătruns într-o casă de locuit din sectorul Poşta Veche, de unde a sustras mai multe instrumente electrice. Potrivit proprietarului, prejudiciul material cauzat se ridică la suma de peste 4 350 lei.

Poliţiştii au constatat că bănuitul ar fi pătruns în anexa locuinţei prin aces liber, de unde a sustras bunurile. Incidentul a avut loc la data de 5 aprilie, când proprietarul nu se afla la domiciliu.

Ulterior, proprietarul a informat Poliţia. Poliţiştii au depistat că lucrurile furate au fost vândute unor persoane la preţuri reduse. Bunurile sustrase au fost ridicate şi urmează a fi returnate proprietarului.

În acest context a fost iniţiată o cauză penală pentru furt, care prevede amendă în mărime de la 32 000 lei la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Actualmente, suspectul se cercetează în stare de libertate. De asemenea, poliţiştii întreprind măsuri speciale de investigaţii suplimentare în vederea stabilirii complicităţii lui în alte cazuri similare, înregistrate pe teritoriul capitalei.

Poliţia Capitalei recomandă cetăţenilor să-şi asigure bunurile personale corespunzător şi să respecte măsurile de siguranţă.

Similare
RECOMANDĂRI