Trei adolescenţi au fost reţinuţi pentru acţiuni perverse şi tentativă de viol a unei minore
Vizualizari:

Trei adolescenţi au fost reţinuţi pentru acţiuni perverse şi tentativă de viol a unei minore

Trei adolescenţi cu vârste de sub 18 ani au fost reţinuţi pentru acţiuni perverse cu caracter sexual şi pentru tentativă de viol a unei minore de 16 ani. Procurorii le-au înaintat astăzi învinuirea şi au depus un demers către judecătorul de instrucţie, cu solicitarea aplicării măsurii preventive – arestul.

Faptele au avut loc în noaptea din 15 spre 16 martie 2020, într-o localitate din raionul Taraclia. Aşa cum investigaţiile se presupuneau a fi complexe, la data de 25 martie curent, prin ordonanţa Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, dosarul a fost retras din gestiunea Inspectoratului de Poliţie Taraclia şi transmis Direcţiei Generale Urmărire Penală a IGP, sub conducerea PCCOCS.

Pentru tentativa de viol, dar şi pentru acţiunile violente cu caracter sexual, adică satisfacerea poftei sexuale în forme perverse, comise prin constrângere fizică sau psihică a persoanei ori profitând de imposibilitatea acesteia de a se apăra sau de a-şi exprima voinţa, comise cu bună-ştiinţă asupra unui minor şi care au fost comise de două sau mai multe persoane, legea penală prevede pedeapsa cu închisoarea de la 5 la 12 ani.

Menţionăm că orice persoană se prezumă a fi nevinovată până la pronunţarea unei decizii definitive şi irevocabile a instanţei.
Similare
RECOMANDĂRI