Tânăra din Ungheni care a recrutat trei fete pentru a presta servicii sexuale în Cipru riscă până la 15 ani de închisoare
Sursa foto:procuratura.md Vizualizari:

Tânăra din Ungheni care a recrutat trei fete pentru a presta servicii sexuale în Cipru riscă până la 15 ani de închisoare

O locuitoare a oraşului Ungheni, în vârstă de 20 de ani, acuzată de comiterea traficul de fiinţe umane riscă până la 15 ani de închisoare.

În anul 2016, învinuita ar fi recrutat trei tinere, cu vârstele cuprinse între 18 şi 25 de ani, din familii social-vulnerabile, cărora le-a organizat transportarea în Cipru. 

La destinaţie, tinerele au fost adăpostite într-un club de noapte şi impuse să presteze servicii sexuale contra plată diferitor bărbaţi. Timp de câteva luni, victimele au fost impuse să „deservească” pe seară mai mulţi bărbaţi, o parte din banii câştigaţi fiind colectaţi de câţiva cetăţeni turci, care gestionau „afacerea”. 

După ce au revenit în ţară, victimele au depus plângeri la organele de drept. Persoana care le-a racolat şi a organizat traficarea a fost reţinută. Dacă va fi recunoscută vinovată, aceasta riscă de la 7 până la 15 ani închisoare.

Procurorii continuă urmărirea penală în privinţa cetăţenilor turci care au fost complici la comiterea crimei.
Similare
RECOMANDĂRI