Tânăr din raionul Cantemir, reţinut de poliţişti pentru comiterea unor jafuri
Sursa foto:Foto simbol Vizualizari:

Tânăr din raionul Cantemir, reţinut de poliţişti pentru comiterea unor jafuri

Un tânăr de 19 ani, din raionul Cantemir, a fost reţinut pentru comiterea a două jafuri în municipiul Chişinău.

Potrivit forţelor de ordine, individul în timp ce se afla într-un magazin de telefonie mobilă de pe strada Calea Ieşilor din sectorul Buiucani, a sustras de la vânzătorul-consultant un telefon mobil de model „Samsung”.

Totodată, potrivit poliţiştilor tânărul, pe 5 aprilie, a intrat într-un magazin de bijuterii din aur, de pe bulevardul Ştefan cel Mare, sub pretextul de a vedea un lănţişor din aur, pe care l-a sustras profitând de neatenţia vănzătoarei.

Suma totală a prejudiciului cauzat constituie 16 927 de lei. Bunurile sustrase urmează să fie ridicate şi returnate. În cadrul audierilor, acesta şi-a recunoscut vinovăţia, spunând că a recurs la furt din lipsa mijloacelor financiare.

Bănuitul a fost reţinut pentru 72 de ore, fiind cercetat penal pentru jaf, care conform legislaţiei în vigoare, se pedepseşte cu amendă în mărime de la 27 500 la 42 500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 ore sau cu închisoare pe un termen de la 2 la 5 ani, se anunţă într-un comunicat de presă al Poliţiei Muncipiului Chişinău.

Similare
RECOMANDĂRI