Şi-a omorât concubina după o ceartă, iar cadavrul l-a îngropat în grădină. Acum riscă până la 15 ani de închisoare
Sursa foto:procuratura.md Vizualizari:

Şi-a omorât concubina după o ceartă, iar cadavrul l-a îngropat în grădină. Acum riscă până la 15 ani de închisoare

Un locuitor al satului Bălăbăneşti riscă până la 15 ani de închisoare pentru omorul intenţionat al fostei sale concubine şi păstrarea ilegală a muniţiilor.

Tragedia a avut loc în noaptea de 30 spre 31 mai curent. Cazul însă a ieşit la iveală peste câteva zile, atunci când oamenii legii au fost alertaţi de o femeie care anunţa despre dispariţia prietenei sale.

Oamneii legii s-au deplasat la domiciliul fostului concubin al femeii. În timp ce bărbatul se ascundea în casă, iar poliţia îl căuta, procurorul a observat în grădina acestuia o porţiune de pământ proaspăt săpat. Cu o ustensilă a săpat mai adânc, descoperind corpul neînsufleţit al femeii dispărute. Făptaşul a fost încătuşat pe loc. 

Victima, în vârstă de 38 de ani, aflându-se la domiciliul fostului concubin, s-a certat cu acesta. În urma conflictului, inculpatul a lovit-o crunt în regiunea capului, femeia decedând pe loc. Pentru a ascunde urmele infracţiunii, a doua zi după crimă, bărbatul a îngropat corpul femeii în propria grădină, iar hainele şi telefonul acesteia le-a incendiat.

În timpul percheziţiei, la domiciliul inculpatului au fost depistate şi ridicate trei cartuşe care fac parte din categoria muniţiilor letale şi care erau păstrate de către acesta în mod ilegal.

Fiind audiat de procurori, bărbatul, în vârstă de 48 de ani, şi-a recunoscut vina, iar dacă va fi găsit vinovat el riscă de la 10 până la 15 ani închisoare.
Similare
RECOMANDĂRI