Şapte ani de închisoare, pentru un bărbat care a jefuit un magazin de bijuterii de pe bulevardul Ştefan cel Mare
Sursa foto:simbol Vizualizari:

Şapte ani de închisoare, pentru un bărbat care a jefuit un magazin de bijuterii de pe bulevardul Ştefan cel Mare

Un bărbat a fost condamnat la 7 ani de închisoare, după ce a sustras dintr-un magazin de bijuterii 21 de lănţişoare din aur în valoare de peste 185.000 lei.

Inculpatul cu vârsta de 32 ani a acţionat cu alţi 2 membri ai grupului criminal organizat, care au fost condamnaţi pentru aceste fapte ceva mai devreme. Aceştia, în februarie 2016, au pătruns în magazinul de bijuterii „Glareola” situat pe bulevardul Ştefan cel Mare al capitalei, în timpul orelor de lucru, cu măşti medicinale pe faţă şi înarmaţi cu un pistol şi ciocan. După ce au tăbărât, făptaşii au ameninţat angajaţii, au spart vitrina şi au sustras lănţişoarele din aur.

Bărbatul a fost anunţat în căutare şi reţinut în iulie 2019.  Prin sentinţa Judecătoriei Chişinău, sediul Buiucani, pronunţată la 4 noiembrie 2019, inculpatul a fost găsit vinovat de tâlhărie comisă în cadrul unui grup criminal organizat. Dat fiind că făptaşul a încheiat un acord de recunoaştere a vinovăţiei cu instanţa de judecată şi a solicitat examinarea cauzei în procedură simplificată, acesta a fost condamnat la 7 ani şi 6 luni, cu ispăşirea pedepsei în penitenciar de tip închis.
Similare
RECOMANDĂRI