Petiţie online: Se cere demisia ministrului Justiţiei, Olesea Stamate
Sursa foto:change.org.https://www.change.org/p/guvernul-republicii-moldova-demisia-ministrului-justi%C8%9Biei-olesea-stamate?recruiter=472565450&utm_source=share_petition&utm_medium=abi_gmail&utm_cam Vizualizari:

Petiţie online: Se cere demisia ministrului Justiţiei, Olesea Stamate

Demisia ministrului justiţiei este cerută nu doar de Dorin Chirtoacă, ci şi de... cetăţeni. În mediul online a fost pornită o petiţie, prin care se cere demisia Olesei Stamate, pentru „mai multe greşeli efectuate pe parcursul aflării în această funcţie”.

„În urma efectuarii concursului pentru selectarea candidatului la funcţia de Procuror General, deja se inţelege cum se va "curăţi" sistemul. Lipsa de verticalitate, curaj şi cunoştinţe necesare sunt unele din calităţile care nu o face demn de această funcţie”, se spune în textul petiţiei, adresată Guvernului şi prim-ministrului.

Amintim că ieri, Ministerul Justiţiei a făcut publică lista celor patru persoane preselectate de Comisie, care va fi înaintată Consiliului Superior al Procurorilor pentru selectarea unei persoane pentru funcţia de procuror general. De componenţa acestei liste s-au arătat nemulţumiţi mai mulţi reprezentanţi ai blocului ACUM, inclusiv Maia Sandu. 

La acelaşi subiect: 

Dorin Chirtoacă cere demisia ministrului Justiţiei. Motivul - concursul pentru funcţia de procuror general

Similare
RECOMANDĂRI