Percheziţii de amploare în toată ţara într-un dosar de trafic de droguri. Patru persoane, reţinute
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Percheziţii de amploare în toată ţara într-un dosar de trafic de droguri. Patru persoane, reţinute

Aproximativ 180 de percheziţii au loc în această dimineaţă în toată ţara. Surse apropiate anchetei spun că descinderile au loc în 28 de raioane şi sunt efectuate de angajaţii inspectoratelor de sector din Republica Moldova în comun cu Direcţia Antidrog din cadrul Inspectoratul Naţional de Investigaţii.

Aceleaşi surse mai spun că percheziţiile au loc în cadrul unei operaţiuni de amploare privind combaterea traficului de droguri. Până la această oră, au fost ridicate şi mai multe capturi, transmite Deschide.md.

Până la această oră au fost reţinute 4 persoane.

Inspectoratul General al Politiei in comun cu Procuratura Generală, cu suportul Direcţiei Antidrog, Direcţia de Poliţie a municipiului Chişinău, Inspectoratele de Poliţie, Oficiul Principal al  Procuraturii mun. Chisinau şi Procuraturile de sector din ţară, desfăşoară peste 180 de percheziţii în toată ţara. Până la această ora au fost reţinute 4 persoane. Au fost depistate peste 30 de grame de cocaină, 20 de grame de heroină, 50 de pastile ecstasy, dispozitive destinate consumului de droguri şi marijuana hidroponică în cantitate de peste 5kg, plante uscate de cânepă pregătite pentru prelucrare. Au mai fost depistate şi preluate 4 arme de foc deţinute ilegal.  Percheziţiile se desfăşoară în toate raioanele din Republică.

Similare