Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Ofiţerii CNA au pecheziţionat casa şi biroul deputatului Vladimir Cebotari

Percheziţii în dosarul concesionării Aeroportului Internaţional Chişinău. Ofiţierii CNA au descins acasă la democratul PDM, Vladimir Cebotari, dar şi la biroul acestuia de la Parlament de unde au fost ridicate mai multe documente. Deputatul PDM, care a rămas ieri fără imunitate parlamentară, este învinuit că ar fi participat la preluarea activelor Aeroportului Internaţional Chişinău de către un grup criminal organizat.

Imediat după ridicarea imunităţii parlamentare a deputatului Vladimir Cebotari, acasă şi la biroul acestuia au descins ofiţerii CNA.

Democratul respinge toate acuzaţiile care i se aduc şi spune că în anul 2013, atunci când a fost concesionat Aeroportul Internaţional Chişinău, în calitate de viceministru al Transporturilor nu a făcut nimic altceva decât să respecte deciziile Guvernului.

Fracţiunea PDM a Parlamentului califică ridicarea imunităţii democratului Vladimir Cebotari drept o răfuială politică şi o încercare a coaliţiei PSRM-ACUM de a-şi persecuta oponenţii politici.
 
Similare
RECOMANDĂRI