Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Oameni ai legii, printre traficanţi de stupefiante

Politişti, traficanţi de stupefiante. Membrii a unui grup criminal implicat în contrabandă cu haşiş vor ajunge pe banca acuzaţilor. Este vorba despre şapte bărbaţi, printre care trei poliţişti şi un angajat al Inspectoratului de Poliţie Ialoveni. Toţi sunt învinuţi că ar fi transportat din Spania în Federaţia Rusă, 500 kilograme de haşiş, în valoare de un milion de euro.

Potrivit procurorilor, gruparea criminală transporta drogurile în ascunzişuri special amenajate în rezervoarele pentru combustibil ale automobilelor. Astfel se deplasau din Spania, pe teritoriul statelor membre ale Uniunii Europene până la destinaţia finală - Federaţia Rusă. 

În urma anchetei, poliţiştii au stabilit că membrii grupului cumpărau haşiş-ul cu 700 – 800 euro kilogramul şi îl revindeau traficanţilor de droguri din Federaţia Rusă, cu preţuri între 2.000 şi 2.500 euro. Traficanţii de stupefiante au reuşit să transporte aproximativ 500 kilograme de haşiş, din vânzarea căruia au obţinut un milion de euro. Dacă vinovăţia lor va fi demonstrată, ei riscă inchisoare de la 7 la 15 ani.
 
 
Similare
RECOMANDĂRI