O femeie din Ucraina a traversat frontiera Republicii Moldova ilegal
Sursa foto:http://border.gov.md Vizualizari:

O femeie din Ucraina a traversat frontiera Republicii Moldova ilegal

O femeie din Ucraina, care în mod fraudulos a traversat frontiera moldo-ucraineană, a fost întoarsă din drum. Patrula mobilă a Sectorului Poliţiei de Frontieră Larga au observat-o cum înainta dinspre linia de frontieră spre interiorul ţării.

Totodată, în punctul de trecere Medveja, subdiviziune a SPF Larga,a fost depistată o locuitoare a raionului Briceni, care a ascuns în geanta personală şase pacheţele cu substanţe chimice asemănătoare cu otravă pentru rozătoare. La audieri, femeia a refuzat să dea declaraţii.

O altă ilegalitate a fost înregistrată în punctul de trecere Lipcani, unde un cetăţean moldovean a prezentat pentru mijlocul de transport asigurarea auto Cartea Verde falsificată.

Poliţiştii de frontieră au constatat că semnătura nu era una originală. Conform procedurilor, documentul a fost ridicat şi transmis către expertiză, iar conducătorul auto şi-a procurat altă asigurare auto pentru a-şi putea continua călătoria, însă acest fapt nu-l va scuti de răspundere pentru folosirea actelor oficiale false.

Similare
RECOMANDĂRI