O carte de identitate românească a fost depistată într-un pantof dintr-un colet cu destinaţia Germania
Sursa foto:border.gov.md Vizualizari:

O carte de identitate românească a fost depistată într-un pantof dintr-un colet cu destinaţia Germania

O carte de identitate românească a fost depistată în încălţămintea care se afla într-un colet al unui microbuz care efectua cursa regulată Republica Moldova - Germania. Cazul a avut loc în punctul de trecere Leuşeni.

Pe sensul de ieşire din Republica Moldova, la linia de control s-a apropiat un microbuz Mercedes Sprinter, la volanul căruia se afla un cetăţean al Republicii Moldova. În unul dintre coletele care se aflau în portbagajul maşinii sale, a fost depistată în încălţăminte o carte de identitate care ar fi eliberată de către autorităţile din România. Documentul era fals, fiind emis pe numele unui locuitor al oraşului Cahul, în vârstă de 39 de ani.

Audiat, şoferul a declarat că atunci când a primit acest colet pentru a-l transporta în Germania, nu l-a verificat minuţios pentru a şti cu exactitate ce se află în el. Bagajul urma să ajungă la persoana menţionată în acel act.

Potrivit Poliţiei de Frontieră, cartea de identitate românească a fost transmisă spre efectuarea expertizei tehnico-juridice şi a fost întocmit un proces verbal de constatare a incidentului.

Similare
RECOMANDĂRI