Fostul şef IGP, reţinut acum o săptămână la Aeroportul Chişinău, este cercetat în libertate
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Fostul şef IGP, reţinut acum o săptămână la Aeroportul Chişinău, este cercetat în libertate

Fostul şef al Inspectoratului General al Poliţiei, Ion Bodrug, care fost reţinut acum o săptămână pe Aeroportul Internaţională Chişinău, este cercetat în stare de libertate.

Solicitat de IPN, procurorul municipiului Chişinău, Ştefan Şaptefraţi, a declarat că Ion Bodrug este cercetat în stare de libertate având obligaţiunea de a se prezenta la organul de urmărire penală. Potrivit lui, fostul şef IGP colaborează cu ancheta, nu se eschivează şi se prezintă la necesitate. În aceste condiţii nu au fost motive pentru a solicita în instanţă o altă măsură preventivă în privinţa lui Ion Bodrug.

Fostul şef al Inspectoratului General al Poliţiei, Ion Bodrug, a fost reţinut pe 6 noiembrie, pe Aeroportul Internaţional Chişinău, acesta fiind dat în 2017 în căutare internaţională. El este bănuit într-un dosar pe contrabandă cu arme de foc.

Ion Bodrug, colonel de poliţie, a fost numit şef al Inspectoratului General al Poliţiei în martie 2013, iar până atunci, a fost viceministru al afacerilor interne. Despre plecarea de la IGP, Ion Bodrug a anunţat în martie în 2015, menţionând că pleacă în sectorul privat.

Similare
RECOMANDĂRI