Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

VIDEO. Fadei Nagacevschi explică din ce motiv nu se prezintă la şedinţele CSM

Fadei Nagacevschi califică acuzaţiile Olesei Stamate precum că acesta sabotează intenţionat şedinţele CSM ca fiind speculaţii. Ministrul Justiţiei dă vina pe programul său foarte încărcat şi spune că permanent intervin schimbări în agenda sa de lucru care nu-i permit să ajungă la şedinţe.

„Eu am intrat în exerciţiul funcţiei la data de 15 noiembrie. Şi până astăzi eu lucrez, figurat vorbind, în condiţii de război. Permanet intervin anumite situaţii care nu-mi permit să mă deplasez la anumite acţiuni”, a declarat acesta în platoul emisiunii Punctul pe AZI.

Mai mult, Nagacevschi spune că nu este rudă cu judecătorul Oleg Sternioală şi l-a văzut o singură dată.

„Din informaţiile pe care le am eu, Sternioală a depus deja cerere de demisie din funcţia de judecător”, a mai adăugat ministrul Justiţiei.

TVR MOLDOVA aminteşte că Oleg Sternioală a fost reţinut, pe 4 noiembrie, pentru 72 de ore, fiind acuzat de spălare de bani în proporţii deosebit de mari şi îmbogăţire ilicită.

Două zile mai târziu, acesta a fost pus în libertate de către judecătorii de la Judecătoria Ciocana. Procurorii au cerut 30 de zile de arest în izolator dar judecătorii nu au fost de acord.
Similare
RECOMANDĂRI