Dublu omor la Ialoveni. Făptaşul a murit şi el după descoperirea crimei
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Dublu omor la Ialoveni. Făptaşul a murit şi el după descoperirea crimei

Descoperire macabră pe malul unui iaz din localitatea Suruceni, raionul Ialoveni. Oamenii legii au depistat într-o groapă trupurile neînsufleţite a două persoane. Este vorba despre o femeie în vârstă de 44 de ani, dar şi un bărbat de 42 de ani. Femeia a fost anunţată ca fiind dispărut încă din data de 19 februarie anul curent.

Mama victimei a sesizat poliţia în luna februarie despre faptul că fiica sa a dispărut, iar peste câteva zile fiul femeii le-a spus oamenilor legii că mama sa ar fi fost omorâtă şi îngropată în apropierea casei paznicilor de la iazul din Suruceni, notează deschide.md.

La faţa locului, poliţiştii au depistat cadavrul femeii, dar şi al unui bărbat. Trupurile neînsufleţite ale celor două victime, aveau mai multe semne de moarte violentă, inclusiv plăgi de cuţit în regiunea spatelui şi toracelui, dar şi erau acoperite cu pământ într-o groapă de cu o adâncime de aproximativ  50 cm, la o distanţă de 10 metri de casa paznicilor.

Ulterior, oamenii legii au stabilit că cei doi ar fi fost ucişi de către concubinul femeii, un bărbat în vârstă de 36 de ani.

Însă, după ce a fost descoperită crima, făptaşul a suferit un infarct miocardic şi a murit.

Potrivit oamenilor din localitate, cei doi concubini locuiau împreună de mai bine de 18 ani şi aveau la întreţinere 3 copii, dintre care unul era feciorul femeii, iar ceilalţi doi copii erau feciorii bărbatului de 36 de ani. Aceleaşi voci susţin că cei doi consumau des băuturi alcoolice, iar femeia îl înşelase de mai multe ori cu bărbatul de 42 de ani.

Similare
RECOMANDĂRI