Dosarul celor şase care au violat două fete: Patru dintre suspecţi rămân în arest
Vizualizari:

Dosarul celor şase care au violat două fete: Patru dintre suspecţi rămân în arest

Încă unul din cei trei suspecţi în dosarul celor şase violatori, care au contestat măsura de arest preventiv, rămâne în izolator. Curtea de Apel Chişinău a respins solicitarea avocaţilor de a-l elibera din arest şi a menţinut neschimbată măsura dictată de prima intanţă - Judecătoria Ciocana, scrie realitatea.md

Ieri, magistraţii Curţii de Apel au emis aceeaşi decizie şi în cazul celorlalţi doi indivizi care au cerut să fie eliberaţi, mai scrie sursa citată.

Măsurile de arest ale celor patru indivizi reţinuţi, din cei şase care ar fi săvârşit infracţiunea, urmează să expire la începutul lunii iunie.

Cel de-al patrulea dintre bănuiţii care au fost reţinuţi nu a contestat decizia primei instanţe privind măsura de arest. Ceilalţi doi au fugit şi sunt anunţaţi în căutare de oameni legii. 

În noaptea de 4 spre 5 mai, într-un apartament din sectorul Centru al capitalei, după o petrecere în afara oraşului, cei şase bănuiţi au mers în apartamentul în care se aflau două tinere, una dintre care minoră de 16 ani.

Prin constrângere fizică şi psihică, indivizii au violat victimele, iar pentru a ascunde urmele infracţiunii, au aruncat-o pe minoră de la balconul apartamentului aflat la etajul 7. Cealaltă victimă a reuşit să fugă, alertându-i pe oamenii legii.

Din nefericire, minora a murit acum câteva zile pe patul de spital, după mai bine de o săptămână de comă.

În aceste condiţii, procurorii au cerut recalificarea uneia dintre infracţiunile ce li se incriminează celor şase indivizi. Astfel, ei vor fi cercetaţi inclusiv pentru omor. 

Citeşte şi:
 

Minora care a fost violată, apoi aruncată de la etajul 7, a murit pe patul de spital

 

FOTO. Patru tineri au fost reţinuţi, iar alţi doi, anunţaţi în căutare pentru un dublu viol şi tentativă de omor. Una dintre fete este în comă după ce a fost aruncată de la etajul şapte

Similare
RECOMANDĂRI