Doi tineri care se aflau în stare de ebrietate au jefuit un bărbat în Chişinău. Nu sunt la prima abatere de la lege
Sursa foto:http://politiacapitalei.md/ Vizualizari:

Doi tineri care se aflau în stare de ebrietate au jefuit un bărbat în Chişinău. Nu sunt la prima abatere de la lege

Doi tineri cu vârstele de 18 şi 19 ani, originari din raioanele Căuşeni şi Rezina, au fost reţinuţi de ofiţerii de investigaţie a Inspectoratului de Poliţie Ciocana al Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, pentru comiterea unui jaf stradal.

Poliţiştii au fost alertaţi în dimineaţa zilei de 7 noiembrie, ora 03:00, de către un bărbat în vârstă de 45 de ani, comunicând că a fost jefuit de către doi indivizi.

Victima a fost jefuită în timp ce se deplasa spre domiciliu. De ea s-au apropiat doi tineri vizibil în stare de ebrietate şi aplicând forţa fizică în mod deschis i-au sustras de pe mână ceasul şi geanta în care se aflau bunuri materiale. Prejudiciul cauzat a fost estimat de către partea vătămată la suma de 10 920 lei.

Tinerii au fost reţinuţi şi escortaţi la inspectorat pentru audieri, unde şi-au recunoscut vinovăţia. Aceştia nu sunt la prima abatere, anterior fiind cercetaţi penal pentru infracţiuni similare.

Tinerii au fost plasaţi în arest pentru 30 de zile si sunt cercetaţi penal pentru jaf, care conform legislaţiei in vigoare se pedepseşte cu închisoare pe un termen de la 5 la 7 ani.

Similare
RECOMANDĂRI