Doi tineri ar fi sustras de la sediul unui SRL din oraşul Străşeni aproximativ 1 300 000 de lei. Din bani şi-au luat terenuri şi un apartament
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Doi tineri ar fi sustras de la sediul unui SRL din oraşul Străşeni aproximativ 1 300 000 de lei. Din bani şi-au luat terenuri şi un apartament

Doi tineri originari din Străşeni şi Ialoveni, au fost reţinuţi ca urmare a acţiunilor întreprinse de poliţiştii din Străşeni în comun cu ofiţerii Direcţiei crime grave a Inspectoratului Naţional de Investigaţie, fiind bănuiţi de furt în proporţii deosebit de mari, săvârşit în anului 2018.

La finele lunii martie 2018, poliţia din Străşeni a fost sesizată precum că persoane necunoscute, prin forţarea barelor metalice şi a geamului, au  pătruns pe timp de noapte, în sediul unui SRL din oraşul Străşeni, unde dintr-un seif au sustras mijloace băneşti. Prejudiciul cauzat fiind de circa 1  300 000 lei.
 
Suspecţii au fost reţinuţi, s-au dovedit a fi doi tineri cu vârsta de 25 şi 26 de ani, anterior  judecaţi pentru infracţiuni similare.
 
În cadrul acţiunilor de investigaţii, poliţiştii au stabilit că banii sustraşi au fost investiţi de suspecţi în bunuri imobile: procurarea unui apartament în municipiul Chişinău, loturi de teren în oraşul Străşeni şi mijloace de transport. Audiaţi de poliţişti, suspecţii şi-au recunoscut vina.
 
Tinerii se află în arest pe un termen de 30 de zile,  dacă vor fi găsiţi vinovaţi, aceştia riscă pedeapsă cu închisoare de la 7 la 12 ani.
 
De la începutul anului curent pe teritoriul ţării au fost înregistrate 2431 cazuri de furt,comparativ cu perioada analogică a  anul 2018, s-a stabilit o descreştere cu  513 cazuri.
Similare
RECOMANDĂRI