Doi şoferi, cu permise de conducere false, intenţionau să iasă din Republica Moldova
Sursa foto:http://border.gov.md/ Vizualizari:

Doi şoferi, cu permise de conducere false, intenţionau să iasă din Republica Moldova

Poliţiştii de frontieră din punctul de trecere Cahul au depistat în fluxul de călători doi tineri care au prezentat două permise de conducere cu semne vădite de falsificare. Ambii şoferi, un conaţional şi un cetăţean român, aveau intenţia să iasă din Republica Moldova.

În timpul verificării documentelor de călătorie şi a celor pentru autovehiculul condus, poliţiştii de frontieră au sesizat elemente de contrafacere în permisul de conducere, care ar fi fost eliberat de autorităţile din Federaţia Rusă. Posesorul a declarat că îl obţinuse pe căi legale la Moscova i nu a pus la îndoială veridicitatea acestuia.

În cel de-al doilea caz, cetăţeanul României s-a prezentat în punctul de trecere Cahul, la volanul unui Volkswagen Turan. Poliţiştii de frontieră au supus unor verificări adiţionale permisul de conducere englez, la care s-au observat indici de falsificare. Tânărul a recunoscut că prin intermediul unei persoane necunoscute a obţinut permisul.

Tinerilor le-a fost autorizată trecerea frontierei de stat, doar că în calitate de pasageri. Permisele de conducere falsificate au fost ridicate şi transmise spre expertiză.

Similare
RECOMANDĂRI