Doi fraţi din Chişinău, cercetaţi penal pentru furturi
Sursa foto:politiacapitalei.md Vizualizari:

Doi fraţi din Chişinău, cercetaţi penal pentru furturi

Doi fraţi din Chişinău, cu vârstele  de 16 şi 24 de  ani, bănuiţi de comiterea a cel puţin doua furturi  pe parcursul lunii ianuarie 2019 au fost reţinuţi.

Primul caz de furt a fost înregistrat pe 22 ianuarie când suspecţii au pătruns într-o casă din sectorul Botanica, prin deteriorarea lacătului, de unde au sustras un calculator, un sistem de supraveghere, un ferestrău „Metabo”,  un burghiu electric „Makita”, o şurubelniţă electrică şi un aparat de sudat, astfel cauzându-i victimei un prejudiciu material considerabil in sumă de 33 250 de lei, anunţă Poliţia Municipiului Chişinău într-un comunicat de presă.

Ulterior, cei doi au pătruns la parterul unui bloc locativ de unde au sustras căruciorul pentru copii, ulterior deplasându-se într-o direcţie necunoscută, astfel cauzând un prejudiciu  în sumă de o mie de lei.

Bănuiţii şi-au recunoscut vinovăţia. Ei sunt cercetaţi în stare de libertate pentru furt, infracţiune care prevede o pedeapsă cu amendă în mărime de la 32 de mii la 67 de mii de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la patru ani.

Similare
RECOMANDĂRI