Doi bărbaţi, reţinuţi pentru răpirea unui automobil
Sursa foto:politiacapitalei.md Vizualizari:

Doi bărbaţi, reţinuţi pentru răpirea unui automobil

Doi bărbaţi cu vârstele de 35 de ani şi respectiv 36 de ani, originari din municipiul Chişinău şi Tiraspol, au fost reţinuţi pentru răpirea unui automobil „Toyota”.

Poliţiştii au fost alertaţi despre răpirea automobilului din faţa porţii de pe strada Ruhuleanca, or. Durleşti, de către proprietar în dimineaţa zilei de 4 februarie. În urma cercetărilor, forţele de ordine au stabilit că indivizii au pătruns în automobil prin acces liber, proprietarul lăsând uşa automobilului descuiată, iar cheile fiind în mecanismul de pornire. Proprietarului i-a fost cauzat un prejudiciu de 100 de mii de lei, anunţă Poliţia Municipiului Chişinău într-un comunicat de presă.

Ulterior, indivizii au fost reţinuţi şi escortaţi la inspectoratul de poliţie pentru audieri, iar automobilul a fost depistat abandonat în extravilanul din or. Durleşti. Potrivit poliţiei, suspecţii au mai răpit un automobil de model „Nisan” din or. Tiraspol. Suspecţii şi-au recunoscut vinovăţia declarând că au răpit automobilul pentru de a se plimba. Bărbaţii nu sunt la prima abatere. Anterior aceştia au fost judecaţi pentru infracţiuni similare.

Suspecţii au fost plasaţi în arest şi sunt cercetaţi penal pentru „Răpirea mijlocului de transport”, care conform legislaţiei penale în vigoare se pedepseşte cu închisoare de la trei la cinci ani.

Similare
RECOMANDĂRI