Doi bărbaţi au încercat să scoată ilegal din ţară ţigări şi anabolizante. Acum vor plăti amenzi de până la 4500 de lei
Sursa foto:customs.gov.md Vizualizari:

Doi bărbaţi au încercat să scoată ilegal din ţară ţigări şi anabolizante. Acum vor plăti amenzi de până la 4500 de lei

Peste 15 mii de ţigarete de diverse mărci şi aproximativ o mie de anabolizante au fost depistate de vameşii de la Cahul, cu ajutorul câinelui specializat al Vămii.

Ţigaretele au fost reţinute aseară, după ce patrupedul postului vamal a reacţionat la tavanul şi torpedoul unui microbuz de pasageri şi colete, care se îndrepta spre Marea Britanie. În urma demontării acestora, au fost depistate 15.200 de ţigarete, marcate cu timbru de acciz al Republicii Moldova.

Tot într-un microbuz de pasageri şi bagaje neînsoţite au fost depistate şi produsele anabolizante. Substanţele restricţionate au fost găsite de câinele Vămii, în dimineaţa zilei de ieri, într-un colet care ar fi urmat să ajungă în Italia. Acestea erau camuflate în cutii de cereale. În total, vameşii au numărat 825 de pastile şi 149 de fiole cu substanţe anabolizante, de producţie autohtonă.

În ambele cazuri, au fost reţinute atât mărfurile, cât şi vehiculele folosite la transportarea acestora. De asemenea, şoferii unităţilor de transport urmează să achite şi amenzi în mărime de până la 4.500 de lei.

Similare
RECOMANDĂRI