Directorul Uniunii Conducătorilor Auto, din Cimişlia, a fost reţinut pentru a doua oară, fiind cercetat pentru trafic de influenţă
Sursa foto:Foto simbol Vizualizari:

Directorul Uniunii Conducătorilor Auto, din Cimişlia, a fost reţinut pentru a doua oară, fiind cercetat pentru trafic de influenţă

Şeful Uniunii Conducătorilor Auto, filiala Cimişlia, a fost reţinut astăzi, în flagrant, fiind suspectat de trafic de influenţă.

Reţinerea a avut loc pe un nou episod din dosarul, pornit anterior pe numele acestuia, în care directorul Uniunii Conducătorilor Auto (UCA) era suspectat că ar fi primit 1800 de euro pentru a facilita obţinerea unui permis de conducere. De data aceasta, conducătorul UCA ar fi cerut 600 de euro de la un bărbat pentru a-l ajuta să susţină examenul de şoferie.

Potrivit CNA, bănuitul susţinea că ar avea influenţă asupra angajaţilor Secţiei Înmatriculare a Transportului şi Calificare a Conducătorilor Auto din Hânceşti şi că-i poate convinge pe aceştia să-l ajute pe bărbat să susţină cu succes examenele de şoferie.

Bărbatul a fost reţinut, astăzi, pe un termen de 72 de ore. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă până la şase ani de închisoare sau o amendă de până la 500 de mii de lei.

Bănuitul este cercetat pentru comiterea unor infracţiuni de corupţie în mod repetat. Până în prezent, bărbatul a fost cercetat în stare de libertate, fiindcă şi-a recunoscut vina. Procurorii intenţionează să ceară mandat de arestare pe numele bănuitului pentru 30 de zile.
Similare
RECOMANDĂRI