Sursa foto:http://politiacapitalei.md Vizualizari:

Crimă pe un şantier de construcţii din Chişinău. Un bărbat dispărut de câteva săptămâni a fost găsit îngropat

Un bărbat în vârstă de 61 de ani, care activa în calitate de paznic la un şantier de construcţie de pe str. Munceşti, Chişinău, şi care era dat dispărut de pe data de 15 august, a fost găsit mort.

Muncitorii de la şantier au spus poliţiştilor că nu au văzut bărbatul de câteva zile, fără a suspecta că s-ar fi întâplat ceva grav.

În cadrul acţiunilor procesual penale, s-a dovedit că un bărbat de 38 de ani, anterior judecat, originar dintr-o localitate din r. Anenii-Noi, ar fi comis crima.

Acesta şi-a recunoscut vinovăţia, comunicând că pe data de 10 august, a venit la victimă la serviciu. După ce au consumat băuturi alcoolice, între ei s-a iscat un conflict, iar bărbatul i-a aplicat victimei mai multe lovituri în regiunea capului. Pentru că la şantier nu era nimeni, acesta a săpat o groapă şi a îngropat victima.

Ulterior, în urma cercetării locului indicat de către făptaş, a fost depistat cadavrul bărbatului.

În acest context învinuitul a fost arestat pe un termen de 30 de zile la solicitarea procurorilor şi este cercetat penal pentru omor intenţionat. Conform legislaţiei penale în vigoare, acesta riscă o pedeapsă cu închisoare de la 15 până la 20 de ani sau detenţie pe viaţă.

Similare
RECOMANDĂRI