Condamnată la 10 ani jumate de închisoare, după ce ar fi încercat să omoare o femeie. Cauza conflictului - nişte bârfe
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Condamnată la 10 ani jumate de închisoare, după ce ar fi încercat să omoare o femeie. Cauza conflictului - nişte bârfe

O femeie a fost condamnată de instanţa de judecată şa peste 10 ani de închisoare, pentru tentativa de omor a unei locuitoare din raionul Căuşeni, pentru că ar fi răspândit zvonuri despre ea.

Făptaşa împreună cu victima au fost în ospeţie, în aceeaşi localitate, atunci când prima a fost rugată de victimă să aducă de la ea unele alimente pentru masă. Peste câteva zile, însă, făptaşa pretinde că a fost răspândit zvonul că ea ar fi furat de la victimă suma de 300 lei, atunci când intrase în domiciliul ei.

Ca reacţie, agresoarea i-a făcut o vizită privată şi neanunţată victimei, unde a încercat să o omoare cu ajutorul unui cablu de antenă TV şi un cuţit. Din fericire, în urma altercaţiei, victima a reuşit să iasă din casă şi să strige vecinii după ajutor, iar făptaşa a părăsit domiciliul acesteia.

În urma cercetărilor instanţei de judecată, în baza probelor prezentate de procurorii din Căuşeni, făptaşa a fost condamnată la 10 ani şi 6 luni de ispăşire a pedepsei cu închisoarea.

Sentinţa este cu drept de apel în instanţa ierarhic superioară. Procuratura va reveni cu detalii pe parcurs, în lumina garanţiilor procedurale de care părţile sa proces beneficiază potrivit legii.
Similare
RECOMANDĂRI