Chişinăuian reţinut pentru circulaţia ilegală a drogurilor
Sursa foto:politiacapitalei.md Vizualizari:

Chişinăuian reţinut pentru circulaţia ilegală a drogurilor

Un bărbat de 27 de ani este cercetat penal pentru circulaţia ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogilor acestora în scop de înstrăinare.

În urma unei percheziţii autorizate în locuinţa acestuia din sectorul Râşcani al Chişinăului, au fost depistate şi ridicate trei pacheţele de tip zip-lock cu masă vegetală de culoare verzuie cu miros specific, un pacheţel de tip zip-lock cu masă vegetală gălbuie, o bucată de hârtie împăturită în care se afla masă vegetală gălbuie, obiect artizanal cu depuneri de substaţă solidă de culoare brun închis pe pereţii acesteia, un pacheţel de tip zip-lock cu pastile fărâmiţate şi mijloace băneşti de 300 de lei obţinute în urma comercializării drogurilor.

Pacheţelele depistate în urma percheziţiei au fost ridicate, sigilate şi transportate la Centrul tehnico-criminalistic şi expertize judiciare al Inspectoratului General al Poliţiei.

Anterior, bărbatul a mai fost în vizorul forţelor de ordine, pentru fapte similare. Potrivit legislaţiei în vigoare, bănuitul riscă închisoare pe un termen de la trei la şapte ani, anunţă Poliţia Municipiului Chişinău într-un comunicat.

Similare
RECOMANDĂRI