Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Cazul Tranga. Curtea de Apel a menţinut decizia privind extinderea mandatului de arest cu 30 de zile

Omul de afaceri Andrei Tranga, reţinut pentru şantaj şi trafic de influenţă, rămâne după gratii. Magistraţii de la Curtea de Apel Chisinau au menţinut decizia primei instanţe privind prelungirea măsurii preventive cu 30 de zile. Andrei Tranga a refuzat să se prezinte în faţa judecătorilor în semn de protest faţă de, cităm - o justiţie în care nu are încredere. Astăzi în presă a apărut un interviu acordat de Viorel Varzari, cel care a scris denunţul în baza căruia a fost reţinut omul de afaceri.

Andrei Tranga a refuzat să se prezinte în faţa judecătorilor.

 Andrei Tranga a fost arestat într-un dosar pentru şantaj. Procurorii susţin că acesta, împreună cu alte 4 persoane, ar fi încercat să-l deposedeze de afaceri pe Viorel Varzari. Potrivit avocatului Ion Dron, ulterior, procurorii l-au acuzat pe omul de afaceri că ar fi pretins bani de la Viorel Varzari pentru a-l scăpa de un dosar penal. Deocamdată, denunţătorul nu a participat la nicio şedinţă de judecată, însă a oferit un interviu pentru un portal de ştiri. În secvenţa publicată, Viorel Varzari nu vorbeşte despre acuzaţiile la adresa lui Andrei Tranga, doar afirmă că acesta ar avea  afaceri împreună cu interlopul Grigore Caramalc. Lucru negat de avocatul Ion Dron.  

Menţionăm că şi interlopul Grigore Caramalac a negat faptul că ar avea afaceri cu Andrei Tranga şi exclude implicare lui în acest caz.  El mai spune că prin acest proces se incearca de fapt preluarea afacerilor lui Tranga.
Similare
RECOMANDĂRI