Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Bilanţul percheziţiilor de astăzi este de 5 reţinuţi, unii dintre aceştia cu funcţie de răspundere în cadrul Agenţiei Servicii Publice

 Cercetari matinale la Agenţia Servicii Publice din Chisinau. Ofiţerii SIS, împreună cu cei de la Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale, au făcut mai multe percheziţii in birourile institutiei. Cinci persoane au fost reţinute pentru falsificarea unor documente. Detalii are Svetlana Gore. Bună ziua Svetlana, te ascultăm.

Întradevăr bilanţul percheziţiilor de astăzi este de 5 reţinuţi, unii dintre acestia cu funcţie de răspundere în cadrul Agenţiei Servicii Publice.
 
Bănuiţii sunt vizaţi într-un dosar ce prevede un sir de infracţiuni, printre care şi folosirea dar si falsificarea de acte. Nici acum la aceasta oră nu este clar despre ce documente este vorba, buletine, paşapoarte, permise de conducere sau acte cadastrale.
 
Detalii din acest dosar nu au vrut să ne spună procurorii. Aceştia spuneau că operaţiunile vor dura pe parcursul integii zile, iar maine vor face o conferinţă de presă împreună cu SIS in care vor povesti care este schema pusa in funcţiune.
 
Percheziţii au avut loc nu doar la filiala ASP din strada Alexandr Puschin, dar si acasă la cei bănuiţi în dosar. Precizăm că activitatea instituţiei nu a fost perturbata în timpul descinderilor. Acestea sunt informaţiile.
Similare
RECOMANDĂRI