Bărbatul din Cricova care a omorât o tânără şi i-a lăsat cadavrul pe malul unui lac a fost condamnat la 15 ani de închisoare
Sursa foto:procuratura.md Vizualizari:

Bărbatul din Cricova care a omorât o tânără şi i-a lăsat cadavrul pe malul unui lac a fost condamnat la 15 ani de închisoare

Un locuitor al oraşului Cricova, în vârstă de 33 de ani, care a omorât o tânără, după care i-a dus cadavrul dezmembrat pe malul unui lac din comuna Grătieşti, municipiul Chişinău, a fost condamnat la 15 ani de închisoare.

rima a avut loc în dimineaţa zilei de 13 mai 2018, în casa inculpatului, din oraşul Cricova, acolo unde victima, în vârstă de 20 de ani, venea din când în când, fiind în relaţii bune cu bărbatul. În acea zi, între ei s-a iscat o ceartă, individul aplicându-i fetei o lovitură de cuţit, după care i-a dezmembrat cadavrul şi l-a pus într-o geantă. Ulterior, a chemat un taxi şi a mers pe malul unui lac din preajma comunei Grătieşti, aruncând cadavrul secţionat al victimei în locuri diferite.

Peste câteva zile de la crimă, inculpatul a fost reţinut, iar ulterior arestat, aflându-se sub strajă până la sentinţă. Acesta nu şi-a recunoscut vina.

Procurorii vor contesta sentinţa instanţei de fond şi vor insista pe condamnarea inculpatului la detenţie pe viaţă.
Similare
RECOMANDĂRI