Bărbatul, care a incendiat o casă cu 3 copii în ea, a fost condamnat la 20 de ani de închisoare
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Bărbatul, care a incendiat o casă cu 3 copii în ea, a fost condamnat la 20 de ani de închisoare

Judecătoria Hânceşti a pronunţat astăzi o sentinţă de condamnare a bărbatului care la 25 noiembrie 2018 a incendiat casa în care au ars trei adolescenţi din satul Mereşeni, Hânceşti.

Magistraţii l-au condamnat pe bărbatul de 25 de ani la pedeapsa cu închisoarea pentru un termen de 20 de ani pentru omor şi sustragerea unor telefoane mobile care aparţineau victimelor. Totuşi, procurorul a solicitat condamnarea lui pe viaţă şi va contesta sentinţa.

Amintim, crima s-a produs pe fundalul unor neînţelegeri care s-au iscat între făptaş şi adolescenţii cu vârste cuprinse între 15 şi 17 ani – doi băieţi şi o fată – după ce au consumat băuturi alcoolice. Condamnatul a făcut uz de forţa fizică şi le-a aplicat celor trei adolescenţi o serie de lovituri cu toporul în regiunea capului, după care a incendiat casa, cu scopul ca să ascundă urmele crimei.

Procuratura va reveni cu alte informaţii, după contestarea acestei sentinţe, pe care acuzatorul de stat o consideră blândă, dată fiind gravitatea crimei şi va solicita în continuare condamnarea cu detenţie pe viaţă.
Similare
RECOMANDĂRI