Alexandr Stoianoglo ia în calcul varianta unor demisii, după controalele efectuate la PA şi PCCOCS
Vizualizari:

Alexandr Stoianoglo ia în calcul varianta unor demisii, după controalele efectuate la PA şi PCCOCS

Procurorul General Alexandr Stoianoglo ia în calcul varianta ca, după controalele efectuate la Procuratura Anticorupţie şi Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale, la cele două instituţii să urmeze mai multe demisii demisii.

După şedinţa Consiliului Superior al Magistraturii, Alexandr Stoianoglo a precizat că situaţia creată este una neplăcută.

„Situaţia nu este prea plăcută nici pentru procuratură, nici pentru ţară, dar nici pentru mine, în calitate de procuror general”, a spus Alexandr Stoianoglo, care a mai menţionat că la sfărşitul acestei săptămâni, Procuratura Generală va veni cu informaţii generalizate.

De asemenea, Alexandr Stoianoglo a precizat că nu comentează declaraţiile lui Viorel Morari, care a dat vina pe Procurorul General pentru reţinerea sa.

„Nu vreau să comentez prostiile pe care le declară oamenii care au fost reţinuţi sau arestaţi. Ce pot să am eu cu el, chiar ieri cineva a întrebat. Eu nu am lucrat în Procuratură din 2007. În perioada aceasta, niciodată nu am avut vreo conexiune cu domnul Morari şi nu am nimic personal”, a spus Alexandr Stoianoglo.

Amintim că Procuratura Generală a anunţat, pe 9 decembrie, despre efectuarea unor controale la cele două procuraturi specializate. Prin aceste controale, era prevăzută evaluarea activităţii celor două instituţii pe toate dimensiunile de competenţă, începând cu anul 2016 şi până în prezent.


 
Similare
RECOMANDĂRI