Administratorul unui club de noapte din Chişinău sancţionat de poliţişti. Acesta aduna tineri pe reţele de socializare şi îi chema în local să se distreze
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Administratorul unui club de noapte din Chişinău sancţionat de poliţişti. Acesta aduna tineri pe reţele de socializare şi îi chema în local să se distreze

În contextul situaţiei epidemiologice din ţară şi riscului de îmbolnăvire şi răspândire a virusului COVID-19, unii cetăţeni şi agenţi economici încă nu conştientizează pericolul şi nu respectă prevederile şi măsurile stabilite de către Comisia pentru Situaţii Excepţionale a Republicii Moldova.

Inspectoratul General al Poliţiei, prin intermediul serviciilor de profil, a constatat faptul că un agent economic, cu sediul în sectorul Botanica din mun. Chişinău, încalcă legea şi expune riscului sănătatea publică.
 
La data de 27 martie curent,  agentul economic vizat, prin intermediul unei reţele de socializare, a adunat tineri şi a organizat un eveniment în clubul de noapte pe care îl administrează.
 
Ofiţerii de investigaţii ai Centrului pentru combaterea crimelor informatice al INI al IGP, în rezultatul analizei mediului virtual, au identificat utilizatorul şi adresa clubului de noapte. Urmare a descinderilor efectuate,  în localul de noapte au fost depistate  şi identificate  11 persoane care consumau băuturi alcoolice.
 
Pentru ignorarea prevederilor Dispoziţiilor aprobate de Comisia pentru Situaţii Excepţionale, agentul economic va fi sancţionat în conformitate cu prevederile  art. 761  din Codul Contravenţional cu o amendă între 50 şi 75 de mii de lei.
 
Inspectoratul General al Poliţiei reiterează, toate măsurile elaborate în această perioadă sunt pentru protejarea vieţii şi a sănătăţii cetăţenilor ţării noastre. Toate persoanele fizice sau juridice care vor ignora prevederile menite să protejeze oamenii vor fi sancţionaţi conform legii.


 
Similare
RECOMANDĂRI