Sursa foto:politiacapitalei.md Vizualizari:

A consumat bături alcoolice cu un prieten, după care l-a omorât, lovindu-l cu hârleţul

Un bărbat de 32 de ani, locuitor al or. Cricova, anterior judecat pentru comiterea mai multor genuri de infracţiuni, a fost reţinut de poliţiştii Inspectoratului Râşcani din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, pentru comiterea unui omor.

Dispeceratul Inspectoratului de Poliţie Râşcani, a fost alertat în noaptea de 4 august, chiar de suspectul care a comunicat că s-a bătut cu un prieten, cauzându-i leziuni corporale.

Imediat la faţa locului s-a deplasat grupa operativă în plină componenţă, pentru stabilirea tuturor circumstanţelor. Ajunşi la faţa locului, după efectuarea cercetărilor, forţele de ordine au stabilit că

Suspectul a venit în ospeţie la victimă, un bărbat în vârstă de 35 de ani, şi împreună au consumat băuturi alcoolice. Ulterior, între ei s-a iscat un conflict. Bărbatul i-a aplicat mai multe lovituri victimei în regiunea feţei şi gâtului, lovindu-l cu un hârleţ. În urma traumelor primite, aceasta a decedat pe loc.

Suspectul a fost reţinut la locul faptei, fiind încătuşat şi escortat la inspectorat pentru audieri. În cadrul acţiunilor procesual penale individul şi-a recunoscut vinovăţia.

Bărbatul a fost reţinut pentru 72 de ore în Izolatorul de Detenţie provizorie din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău şi este cercetat penal pentru omor, infracţiune care conform legislaţiei penale în vigoare se pedepseşte cu închisoare de la 10 la 15 ani.

Similare
RECOMANDĂRI