Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

După 25 de ani, Republica Moldova are din nou un înotător în semifinale la Jocurile Olimpice

După 25 de ani, Republica Moldova are din nou un înotător în semifinale la Jocurile Olimpice. Tatiana Salcuţan s-a calificat astăzi la Tokyo în penultimul act al competiţiei la proba de 200 de metri spate.

Tatiana Salcuţan a fost înregistrată cu timpul de 2 minute, 9 secunde şi 98 de sutimi. Ea a înregistrat un nou record al Republicii Moldova şi s-a calificat în semifinale.

TATIANA SALCUŢAN, înotătoare: „Am fost foarte entuziasmată deoarece este cel mai bun rezultat din ultimii patru ani. Sunt foarte fericită acum. Este o bună experienţă pentru mine, este prima mea participare la Jocurile Olimpice. Sunt încântată să înot aici, a fost visul mereu. Este viaţa mea, înot de 14 ani şi sunt foarte fericită. Sper că voi participa şi la următoarea Olimpiadă, mă voi antrena şi voi da tot ce am mai bun. Mulţumesc antrenorului, familiei şi tuturor celor care mă susţin din Republica Moldova. Vă sunt recunoascătoare pentru susţinere”.

Tatiana Salcuţan are 20 de ani şi este din Tiraspol. Ea este campioană olimpică la tineret şi multiplă campioană balcanică. Semifinala probei de 200 de metri spate va avea loc mâine dimineaţa, la ora 5 şi 35 de minute.
Similare
RECOMANDĂRI