Ultima zi de competiţii sportive de la PyeongChang, în ediţia specială a Arenei Olimpice de astăzi
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Ultima zi de competiţii sportive de la PyeongChang, în ediţia specială a Arenei Olimpice de astăzi

Duminică, de la ora 16:30, Dragoş Bocanaciu vă aşteaptă la ultima ediţie a Arenei Olimpice, emisiune dedicată Jocurilor Olimpice de Iarnă de la PyeongChang 2018.

Invitaţii ediţiei speciale sunt fostul ministru al Tineretului şi Sportului,Victor Zubcu şi jurnalistul Cristian Jardan.

Timp de o oră şi jumătate, Dragoş Bocanaciu, împreună cu invitaţii săi vor face rezumatul celor 17 zile de competiţii sportive de la PyeongChang.

Astăzi, în Coreea de Sud a avut loc finala hocheiului pe gheaţă. Rusia a obţinut medalia de aur la această probă, câştigând în faţa Germaniei cu scorul de 4:3. Despre rezultatele acestui meci, dar şi despre spectacolul de închidere a Jocurilor Olimpice, veţi putea urmări în ediţia specială a Arenei Olimpice.
De asemenea, se va discuta despre provocările pe care le-au avut organizatorii Jocurilor Olimpice.
Un alt subiect abordat va fi prestaţia sportivilor care au reprezentat Republica Moldova la PyeongChang - Nicolae Gaiduc, la proba de schi fond şi sportivul naturalizat, Christopher Hoerl, la schi alpin.   
  
La finalul ediţiei, timp de 20 de minute, veţi putea urmări cele mai spectaculoase şi memorabile momente de la PyeongChang 2018.  
În intervalul 9 -25 februarie, TVR MOLDOVA a transmis peste 100 de evenimente sportive din Coreea de Sud.

Doar la postul nostru de televiziune aţi putut urmări cele mai spectaculoase momente de la cea de a XXIII-a ediţie a Jocurilor Olimpice de Iarnă.
 
Similare