Programul competiţiilor sportive de la Jocurile Olimpice de Iarnă, 13 februarie
Sursa foto:tvr.ro Vizualizari:

Programul competiţiilor sportive de la Jocurile Olimpice de Iarnă, 13 februarie

În luna februarie competiţiile sportive de la Jocurile Olimpice se văd doar la TVR MOLDOVA. În perioada 9 - 25 februarie transmitem cel mai mare eveniment sportiv al lumii din această iarnă. Azi, 13 februarie, Jocurile Olimpice intră în casele dumneavoastră de dimineaţă.

Direct după Matinalii, de la 9:00 până la 12:30, urmăriţi proba de sanie feminin manşa 2, sanie feminin manşa 3 şi sărituri feminin - finala.

La 12:30 intrăm în direct din PyeongChang 2018 cu sanie feminin – finala I.

Ziua sportivă la TVR MODLOVA continuă la 21:00, cu „Arena Olimpică”. Dragoş Bocanaciu împreună cu invitaţii vă aşteaptă în fiecare zi, de luni până sâmbătă, să facă totalurile competiţiilor olimpice.

Imediat după Arena Olimpică, urmează în reluare, la 21:30, sanie feminin – finala.

Ultima probă de sport, din 13 februarie, o vedeţi dimineaţa foarte devreme, la 4:40, când suntem în direct din Coreea de Sud, cu patinaj perechi.
 
Din 9 februarie, TVR MOLDOVA este gazda Jocurilor Olimpice de Iarnă PyeongChang 2018 şi difuzează, în direct şi înregistrat, cele mai importante şi interesante probe din sporturile de iarnă. Cea de-a XXIII-a ediţie a Jocurilor Olimpice de Iarnă se vede doar la TVR MOLDOVA.
Similare
RECOMANDĂRI