Nicolae Gaiduc va fi portdrapelul Republicii Moldova la Jocurile Olimpice de Iarnă 2018
Sursa foto:ipn.md Vizualizari:

Nicolae Gaiduc va fi portdrapelul Republicii Moldova la Jocurile Olimpice de Iarnă 2018

Nicolae Gaiduc va fi portdrapelul Republicii Moldova la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de Iarnă din PyeongChang, programată pentru vineri, 9 februarie, ora 13:00, în direct la TVR MOLDOVA.

„Sunt onorat că am această ocazie de a fi portdrapelul Republicii Moldova la Jocurile din PyeongChang. Cu siguranţă, vor fi emoţii de nedescris. Abia aştept să debutez la o ediţie a Jocurilor Olimpice”, a declarat Nicolae Gaiduc.

Nicolae are 21 de ani şi este născut la Ungheni. A început să practice schi fond la vârsta de 14 ani, la Poligonul Dinamo, sub comanda Nadejdei Bria, prezentă şi ea la PyeongChang.

La Jocurile Olimpice de Iarnă din Coreea de Sud, pentru Republica Moldova va concura şi austriacul naturalizat Cristopher Hoerl. Sportivul de 28 de ani va participa în proba schi alpin.

Din 9 februarie, urmăriţi la TVR MOLDOVA cea de a XXIII-a ediţie a Jocurilor Olimpice de Iarnă, de la PyeongChang din Coreea de Sud. Timp de două săptămâni, vom transmite 102 evenimente sportive, la 15 discipline din 7 sporturi.

Doar la TVR MOLDOVA veţi avea parte de cele mai importante şi interesante probe de la olimpiadă, comentate de cei mai valoroşi jurnalişti sportivi din România.
Similare
RECOMANDĂRI