ILEANA PÎRGARU

ILEANA PÎRGARU
Ileana Pîrgaru este parte a echipei TVR MOLDOVA din 2014, de la lansarea studioului din Chişinău.

„Televiziunea Română a fost întotdeauna pentru mine un model de profesionalism şi corectitudine. Am încercat întotdeauna să mă ridic la nivelul standardelor ridicate impuse de televiziunea publica din România. Emisiunea „Punctul pe AZi” a devenit una de referinţă pentru publicul din Republica Moldova. Declaraţiile făcute de invitati la „Punctul pe AZi” sunt preluate de zeci de instituţii media de pe ambele maluri ale Prutului, iar acest lucru ne responsabilizează enorm”, a spus Ileana Pârgaru.

Absolventă a facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării a Universităţii de Stat din Moldova, Ileana Pîrgaru a fost distinsă cu mai multe titluri de-a lungul carierei.

A participat la editia din 2014 a Burselor Europene pentru Jurnalişti. În mai 2017 a primit premiul pentru “cel mai bun jurnalist constituţional” acordat de Curtea Constituţională a Republicii Moldova, tot în 2017 a obţinut titlul de “cel mai bun jurnalist al anului” acordat de revista Vip Magazin. În 2018 a reprezentat TVR MOLDOVA la forumul Stop Fals, organizat la Bruxelles sub egida Consiliului Uniunii Europene.
RECOMANDĂRI