Prezentatoarea Ilinca Avram şi producătorul Vitalie Guţu - gazdele Galei Premiilor TVR MOLDOVA
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Prezentatoarea Ilinca Avram şi producătorul Vitalie Guţu - gazdele Galei Premiilor TVR MOLDOVA

A devenit o tradiţie ca Televiziunea Română să premieze performanţa, excelenţa şi dedicaţia de care dau dovadă personalităţile care activează în beneficiul societăţii, promovează valorile şi cultura românească în Republica Moldova. Ore numărare au rămas până la cea de-a patra ediţii a  Galei Premiilor TVR MOLDOVA, care va începe la ora 17:00, la Teatrul Naţional „Mihai Eminescu” din Chişinău. 

Gazdele evenimentului vor fi prezentatoarea Ilinca Avram şi producătorul TVR MOLDOVA, Vitalie Guţu. 
 

Ilinca Avram face parte din echipa Matinalii, emisiunea care dă tonul dimineţilor frumoase 
Eu şi televiziunea ne-am întâlnit pentru prima oară când aveam doar şase ani. O primă interacţiune plină de emoţii care nu au dispărut nici astăzi, deşi am adunat ani de experienţă. Din fericire, acel mic fior nu a plecat nicăieri şi din cauza asta nu a dispărut nici entuziasmul. Am încercat totul în televiziune, de la reportaje la emisiuni politice, iar mai apoi divertisment. Fiorul m-a purtat natural şi către alte pasiuni care s-au născut din
curiozitate. Pasiuni care au avut fiecare câte un rezultat concret.

Am cochetat cu designul vestimentar, finalizând două colecţii de haine. Iar pasiunea pentru film m-a pus faţă în faţă cu producţia lui, lucrând în spatele camerei cu nume mari, dar şi în faţa camerei de filmat. Cei patru ani petrecuţi la Bucureşti m-au făcut să îmi descopăr curiozităţile, iar diversitatea acestui oraş m-a ajutat să le dezvolt. Cu toate acestea, dorul mă readuce mereu în Republica Moldova.
 

Vitalie Guţu este producător TVR MOLDOVAPeisajul mediatic din Republica Moldova este atât de divers şi interesant, încât fiecare clipă te ţine mereu conectat. Lucru care mă face responsabil faţă de telespectatori şi, în general, faţă de consumatorii de media. Nu este nimic mai captivant decât să lucrezi în ritmul televiziunii. Din primul an de facultate muncesc la TV şi asta nu mă oboseşte şi nu devine plictisitor. În toţi aceşti ani de când fac televiziune am fost implicat în proiecte care au impact, proiecte al căror scop a fost să ajutăm oameni, să găsim soluţii, să readucem speranţa celor care la un moment dat şi-au pierdut-o.

Din 2005 am parcurs drumul jurnalistului: reporter, corespondent, redactor-prezentator, editor-prezentator, moderator de talk-show-uri şi producător general. 

În 2013 am fost director al departamentului Ştiri şi Dezbateri la postul public de televiziune Moldova 1.

În luna decembrie 2013 am avut primul contact cu TVR. O relaţie care există şi până astăzi. TVR MOLDOVA a venit în arealul mediatic de la Chişinău ca un antidot la propaganda rusească. Făcând parte din echipa TVR MOLDOVA, contribui şi eu prin ştirile pe care le fac în cadrul Telejurnalului şi prin ediţiile  "Punctul pe AZi", moderate în trecut de mine. TVR dictează standardele jurnalismului de calitate în Republica Moldova. Timp de cinci ani, de când TVR MOLDOVA face parte din casele românilor din Republica Moldova, programele noastre au devenit un model de activitate ziaristică.


Gala Premiilor TVR MOLDOVA va fi difuzată în direct, la TVR MOLDOVA şi TVR Internaţional, ceea ce va permite ca românii din întreaga lume să urmărească evenimentul.  Gala va fi transmisa şi pe TVR 3, începând cu ora 21.30
 
Similare
RECOMANDĂRI