Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

VIDEO. Câştigătorii Galei TVR MOLDOVA, ediţia a treia

Împreună redescoperim talentele şi apreciem excelenţa în diverse domenii de activitate. La Gala TVR MOLDOVA din acest an au fost acordate nouă trofee şi două premii speciale. În această seară va prezentăm alţi doi laureaţi ai premiilor TVR MOLDOVA, ediţia 2017.

Dirijorul Orchestrei Naţionale „Lăutarii”, Nicolae Botgros, a fost distins pentru Excelenţă în Artă. „Această distincţie este cea mai scumpă pentru mine. Spun acest lucru pentru că aici am văzut produsul nostru la care am lucrat atâţia ani şi cu care am intrat în casele românilor atât de aici, cât şi din lumea întreagă”, a declarat maestrul Nicolae Botgros.

Mircea Eşanu, directorul executiv al Fondului de Investiţii Sociale, a obţinut premiul pentru Responsabilitate socială. Premiul i-a fost oferit de ambasadorul României în Republica Moldova, Daniel Ioniţă.
 
Nouă personalităţi au fost distinse cu premiul TVR MOLDOVA - simbol al fraternităţii dintre cele două maluri ale Prutului, iar două trofee au fost acordate post-mortem. Gala Premiilor TVR MOLDOVA „ Români pentru români” a ajuns la ediţia a III-a.
Similare
RECOMANDĂRI