FEMEI DE 10, BĂRBAŢI DE 10

FEMEI DE 10, BĂRBAŢI DE 10

 
Se spune că bărbaţii vin de pe Marte şi femeile de pe Venus. În fiecare zi de luni, de la ora 11.00 încercăm să aflăm adevărul în emisiunea de pe TVR 2, cu Marina Almăşan şi Claudiu Bleonţ.

Actorul CLAUDIU BLEONŢ se alătură familiei vedetelor TVR 2, iar Marina Almăşan este convinsă că va fi un coprezentator de nota 10.

Cel de-al patrulea sezon al emisiunii „Femei de 10, Bărbaţi de 10” debutează din 12 martie 2018. Marina Almăşan şi Claudiu Bleonţ sunt gazdele, iar telespectatorii TVR 2, martorii „unui  plus de culoare şi dinamism”.

***

Când un grup de femei discută despre „câte-n lună şi în stele” cu un grup de bărbaţi, duelul argumentelor pro şi contra este de neevitat. Dar când atât femeile cât şi bărbaţii sunt „de nota 10”.

Pentru că dincolo de înfruntarea ideilor şi a argumentelor, a ironiilor şi a glumelor subtile, a temelor serioase şi a celor mondene, întregul spectacol devine inedit, cu final neaşteptat. Şi cum în viaţa de zi-cu-zi Lumea Femeilor are de cele mai multe ori percepţii diferite faţă de Lumea Bărbaţilor (indiferent dacă este vorba de timpul liber, relaţia în cuplu sau interacţiunea cu cei din jur), „competiţia tacită" între cele două sexe şi dorinţa de a demonstra că nici unul nu este cu nimic mai prejos faţă de celălalt, va genera la TVR 2 un spectacol savuros, plin de informaţii, energie pozitivă şi multă distracţie.

Invitaţii fiecărei ediţii vor fi şi ei parte a celor două „tabere” iar finalul va demonstra, cel mai probabil, că pentru telespectatori se adevereşte proverbul „când doi se ceartă, al treilea câştigă”.