Vladimir Putin, avertizat să nu se amestece din nou în alegerile prezidenţiale din Statele Unite
Vizualizari:

Vladimir Putin, avertizat să nu se amestece din nou în alegerile prezidenţiale din Statele Unite

Candidaţii democraţi care speră să fie nominalizaţi la alegerile prezidenţiale din Statele Unite, se tem că scenariul din 2016, când Rusia s-a amestecat în scrutin şi l-a ajutat pe Donald Trump să ajungă la Casa Albă, se va repeta.

Bernie Sanders care pare favorit la nominalizare a avertizat Moscova să nu se amestece în alegeri, iar Joe Biden crede că Vladimir Putin nu doreşte ca el să ajungă preşedintele SUA. Toate aceste declaraţii vin în contextul în care serviciile americane de informaţii au avertizat că Rusia se va amesteca din nou în alegerile prezidenţiale care vor avea loc în noiembrie cu scopul de a pune la îndoială integritatea votului şi de a stimula realegerea lui Donald Trump.

„Domnul Putin este un asasin, un autocrat, poate că e prieten cu Donald Trump, dar cu mine nu este. Vreau să-i spun domnului Putin că poporul american, fie că vorbim despre republicani, democraţi, independenţi, s-a săturat şi a obosit să vadă Rusia şi alte ţări că se amestecă în alegerile noastre. Am un mesaj pentru Rusia, nu te amesteca în alegerile americane!”, a spus Bernie Sanders.

„Vladimir Putin nu vrea ca eu să devin preşedinte. Ştie că-l cunosc şi ştie că nu va scăpa cu nimic de mine”, a declarat şi fostul vicepreşedinte al SUA, Joe Biden.

Similare
RECOMANDĂRI