Viorica Dăncilă, apropiere misterioasă de Rudy Giuliani, avocatul lui Donald Trump
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Viorica Dăncilă, apropiere misterioasă de Rudy Giuliani, avocatul lui Donald Trump

Viorica Dăncilă şi Rudy Giuliani, controversatul avocat al lui Donald Trump, au luat masa la acelaşi restaurant, în acelaşi timp, la mese alăturate. Chiar la hotelul Trump din Washington, DC. S-a întâmplat în martie anul acesta, scrie Politico, în contextul în care de câteva săptămâni, Rudy Giuliani rostogoleşte ameninţarea unor dezăluiri despre România. Fără să fi venit cu ceva concret.

Nu e niciun secret că Viorica Dăncilă a încercat să intre în graţiile preşedintelui american. Şederea la hotelul Trump, în timpul vizitei din martie anul acesta, a ridicat multe semne de întrebare în rândul jurnaliştilor americani. Acum înţelegem mai bine de ce. Aici Viorica Dăncilă avea cele mai multe şanse să dea peste oamenii de încredere ai liderului de la Casa Albă.

Aşa cum dovedeşte această fotografie publicată chiar de Rudy Giuliani pe contul personal de Twitter. La masa alăturată, aproape spate în spate cu el, lua cina premierul României, scrie digi24.ro.

Întrebat la vremea respectivă dacă a schimbat vreo vorbă cu Viorica Dăncilă, Rudy Giuliani nu a comentat în niciun fel. Trecuseră câteva luni de când trimisese la Bucureşti o controversată scrisoare în care denunţa abuzuri comise în lupta anticorupţie.

De ce acordă presa americană atenţie fotografiei în care Viorica Dăncilă apare în preajma lui Rudy Giuliani? Din cauza lui Rudy Giuliani.

Aţi văzut până acum la Digi24 mai multe interviuri în care avocatul lui Donald Trump a sugerat că urmează să facă dezvăluiri despre România. Nimic până acum.

Coincidenţă sau nu, aceste ameninţări au apărut după a doua vizită a Vioricăi Dăncilă în Statele Unite, la sfârşitul lunii septembrie. Dacă în martie reuşea să discute, chiar şi preţ de câteva clipe cu vicepreşedintele Mike Pence, luna trecută cea mai de seamă întâlnire a fost cu secretarul Energiei.

Şi pentru Rick Perry întâlnirea a trecut aproape neobservată. Fotografia postată de el pe Twitter o menţionează în textul asociat doar pe Ramona Mănescu, ministrul de Externe, nu şi pe Viorica Dăncilă aflată la aceeaşi masă. Şi să nu uităm de întrevederea pe care premierul a avut-o atunci cu primarul oraşului Jersey City. Cert este că mult trâmbiţata discuţie cu Mike Pence n-a mai avut loc niciodată.

Similare
RECOMANDĂRI