VIDEO. O toaletă aurită l-a făcut celebru pe un poliţist rus, cercetat pentru luare de mită. Ce au găsit poliţiştii în urma percheziţiilor
Vizualizari:

VIDEO. O toaletă aurită l-a făcut celebru pe un poliţist rus, cercetat pentru luare de mită. Ce au găsit poliţiştii în urma percheziţiilor

Un colonel de poliţie din Rusia a ajuns vedetă în ţara natală, în urma percheziţiilor făcute în locuinţa sa. Responsabilă pentru acest lucru este toaleta lui suflată în aur.

Era bănuit de luare de mită, aşa că poliţiştii au descins în locuinţa somptuoasă, care i-a lăsat muţi de uimire. Dincolo de toate obiectele scumpe găsite, la loc de cinste a stat toaleta aurită, care a ajuns rapid pe internet şi face subiectul a nenumărate glume.

Comitetul de anchetă a publicat imagini cu opulenta reşedinţă a colonelului de poliţie Alexei Safonov din regiunea Stavropol din sudul Rusiei.

Acuzaţi că au primit mită peste 250 de mii de dolari, colonelul şi 35 de subordonaţi au fost reţinuţi. Ei riscă între 8 şi 15 ani de închisoare.

Parlamentarul partidului Rusia Unită, Alexandr Khinshtein, spune că peste 35 de membri ai departamentului de poliţie rutieră din Stavropol au fost reţinuţi ca parte a unei operaţiuni la scară largă, scrie The Moscow Times.

„O adevărată mafie funcţiona în regiune”, a declarat Khinshtein, care a făcut publice fotografii cu vila lui Safonov pe pagina sa de socializare.

Similare
RECOMANDĂRI