VIDEO. O bază militară a mercenarilor ruşi din Siria a fost distrusă cu o maşină capcană
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

VIDEO. O bază militară a mercenarilor ruşi din Siria a fost distrusă cu o maşină capcană

O bază militară din vestul oraşului Alep (Siria), deţinută de mercenarii ruşi, a fost distrusă de o maşină încărcată cu explozibil care a pătruns neautorizat în perimetrul unităţii militare unde a şi fost detonată, precizează Obozrevatel şi Ebaa News Agency.

Din imaginile publicate, atât pe reţelele de socializare, cât şi pe YouTube, se poate observa un vehicul care pătrunde neutralizat în baze mercenarilor ruşi, iar la câteva secunde are loc o explozie puternică. Imaginile par a fi surprinse cu ajutorul unei drone.Înregistrarea cu momentul exploziei a fost publicată pentru prima dată de sursa ebaa.news.

Un ofiţer al Armatei Ucrainei, colonelul Anatoly Ştefan a publicat şi el acest videoclip pe contul său de Telegram, precizând că incana o dată mercenarii ruşi din Siria au fost atacaţi, iar ei nu vor mai putea veni să lupte în Donbass.

În plus, ofiţerul ucrainean a adăugat că rebelii sirieni, într-o confruntare recentă, au reuşit să captureze un tanc rusesc T-90. Anatoly a publicat fotografii făcute de corespondenţii occidentali şi a atras atenţia asupra unor însemne distinctive care pot fi observate pe blindajul tancului şi care confirmă că aparţine armatei ruse.

Ofiţerul ucrainean a mai precizat că rebelii sirieni nu s-au mulţumit cu simplul fapt că au reuşit să captureze un tanc T-90 rusesc, dar îl şi folosesc în luptă.

Similare
RECOMANDĂRI