VIDEO. La Paris, barurile şi restaurantele au acaparat trotuarele
Sursa foto:imagine simbol Vizualizari:

VIDEO. La Paris, barurile şi restaurantele au acaparat trotuarele

La Paris, terasele şi barurile s-au extins pe trotuare sau pe locurile de parcare, în încercarea de a salva cât mai mult din pierderile acumulate în perioada de izolare. Primăria Parisului a autorizat extinderea teraselor cu o condiţie: respectarea distanţei dintre mese pentru evitarea contaminării. O idee pe placul parizienilor, mari amatori de petrecerea timpului în astfel de locuri, potrivit stiriletvr.ro.


Patronii de restaurante s-au adaptat rapid şi au găsit soluţii pentru a putea primi cât mai mulţi clienţi. Unii chiar au investit pentru a delimita perimetrul ocupat de terase şi spaţiile pietonale.

 

Primăria Parisului a autorizat extinderea teraselor, în încercarea de a ajuta aceste afaceri care au avut atât de mult de suferit în perioada de izolare. O măsură bine primită de clienţi.

În plină vară, criză sanitară şi un sezon turistic fără prea mulţi turişti străini au transformat Parisul.

Multe hoteluri duc lipsă de clienţi iar marile muzee şi parcuri de distracţie şi-au adaptat programele la regulile cerute de măsurile de protecţie.

Cluburile de noapte şi discotecile sunt în continuare închise iar adunările publice cu mai mult de 5000 de persoane sunt interzise până la sfârşitul lunii august. Pericolul încă nu a trecut iar autorităţile fac apel la prudenţă.

Similare
RECOMANDĂRI